We zijn de ideale partner voor het installeren van uw nieuwe verwarmingsketel

Als installateur werken wij alleen met de beste merken en zorgen ervoor dat elke verwarmingsinstallatie niet alleen net maar ook veilig geinstalleerd is.
 

Lees verder

een constante temperatuur in huis en toch minder stookkosten betalen?

Kies dan voor een Energiezuinige A++ verwarmingsketel. Wij geven u tips en informatie voor de aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel.

Lees verder

Disclaimer

Het gebruik van onze website moet steeds gebeuren conform de rechten en plichten die duidelijk op de website vermeld staan en de rechten en plichten die bepaald zijn in de Disclaimer, de Verkoopsvoorwaarden en de Privacy Verklaring. Het geheel van deze teksten zijn onze Algemene Voorwaarden.

Deze Algemene Voorwaarden gelden zowel voor ons, Geda, als voor jou, de Gebruiker. Zodra je gebruik maakt van onze website erken en aanvaard je uitdrukkelijk dat onze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn en dat volledig verzaakt wordt aan de toepassing van eigen Algemene Voorwaarden.

Wij kunnen in uitzonderlijke gevallen afwijken van de Algemene Voorwaarden, voor zover deze afwijkingen schriftelijk worden vastgelegd en aanvaard worden door alle partijen. Deze afwijkingen gelden slechts ter vervanging of aanvulling van de clausules waar ze betrekking op hebben en hebben geen effect op de toepassing van overige bepalingen uit de Algemene Voorwaarden.